Kasteelbanken

Wonen in stijl met kasteelbanken

Kasteelbanken: De bank is het centrale middelpunt van de woning. Het is niet alleen een mooi meubelstuk in de woonkamer, het is de plek waar je tot rust komt, waar je prachtige momenten deelt met het hele gezin. Met een kasteelbank lijkt het alsof je in een paleis woont, alleen de kroon en mantel worden niet standaard meegeleverd! Of je nu kiest voor een kasteelbank van stof of leer, er is altijd een geschikte uitvoering leverbaar.

Kasteelbanken zijn populair

 

Kasteelbank van stof

Hoewel kasteelbanken een lange historie hebben, zijn er vele moderne designs en uitvoeringen die uitstekend passen in een modern interieur.

Banken met stof bekleding combineren die solide constructie van kasteelbanken met frisse materialen en kleurstellingen. Dat de prijzen van een stoffen kasteelbank ook heel aantrekkelijk zijn is ook mooi meegenomen.

Kasteelbank leer

Om die klassieke look in huis te halen is er niets mooier dan kasteelbanken uit leer. Er zijn diverse soorten leer verkrijgbaar die met verschillende processen behandeld zijn. Zo kan de kasteelbank perfect afgestemd worden op het bestaande interieur.

De combinatie van natuurlijk hout en hoogwaardig runderleer maakt van kasteelbanken uit leer een meubelstuk dat naast het prachtige uiterlijk ook gebouwd wordt op duurzaamheid.

Stijlmeubelen zijn van alle tijden

Vroeger wisten ze wat comfort was, de tijd van genieten is weer terug met een prachtige lijn aan kasteelmeubelen die perfect passen in zowel een klassiek als een modern interieur. Met de verschillende ontwerpen, materialen voor het geraamte en de bekleding is er altijd een passende oplossing voor elke voorkeur en inrichting. Stijlmeubelen zijn tijdloos en bestemd voor de echte liefhebber.

Bekijk hier ons assortiment stijlmeubelen

Related News

Leave Your Comment